ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ν' ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΥΝΤΙΘΕΝΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ, ΣΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ.

ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟ-ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΛΟΓΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΛΘΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΕΙΟ, ΤΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ, ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ, ΤΟ ΑΕΙΖΩΟ ΑΚΤΙΝΩΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ - ΓΝΩΣΗΣ - ΜΑΘΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Η ΖΩΟΓΟΝΟΣ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΠΛΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΕΚ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ, ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ.

ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΟΠΟΥ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΕΩΣ, ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΧΥ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Μ' ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΛΙΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΘΙΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΑΣ ΓΕΝΟΣ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟ-ΤΕΧΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΤΕΙ Η ΚΑΘΕΤΗ ΑΕΝΑΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ.

ΤΕΛΟΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΗΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΚΑΤ' ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ (ΑΝΑΛΟΓΙΑ) Ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΥ - ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΡΕΟΥΝ, ΜΕ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣΗΣ - ΕΛΞΗΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΟΤΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΤΡΟΝ - ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΤΟΝ ΤΟΥ ΑΙΤΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΟΗΤΟΝ ΤΟΥ ΑΜΕΘΕΚΤΟΥ ΝΟΥ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΕ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΩ:

  1. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΥΨΟΥΣ 600.000.000.000 $ Η.Π.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ 28-9-2012.
  2. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
  3. ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

ΜΕ ΤΗ ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΨΗΣ ΝΕΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ:

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Η ΚΑΘΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΠΡΩΗΝ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ.

  • ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α.
  • ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε